• panggero Rojongan 0086-13586821262

Profil Perusahaan

parusahaan urang didirikan dina 2006, anu lokasina di Cina Port Kota ------ Ningbo. Ti ngadegna na geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta jualan tékstil imah. Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan jeung pagawe pikeun cut make jeung pak.

 Leuwih taun bisnis parusahaan némbongkeun hiji trend ngembangkeun alus, boga reputasi alus dina konsumén, parusahaan geus salawasna geus sumanget "customer heula, layanan mimiti" Tujuan, fokus kana paménta pasar, kasampak tebih dihareupeun hareup, nyieun nilai pikeun konsumén jeung diri urang sorangan.

produk utama parusahaan nu curtains, cushions, blankets, produk ranjang jsb. Kiwari kami boga rumus kaséhatan pikeun ngahasilkeun produk Sehat. Produk geus diékspor ka loba nagara jeung wewengkon, sarta geus ngadegkeun jangka panjang hubungan koperasi jeung loba nasabah. Pausahaan salawasna taat nyadiakeun konsumén jeung produk leuwih pikaresepeun jeung jasa, leuwih kualitas alus teuing meunang metot sarta alus jualan konsumén 'di pasar maranéhanana.

Pausahaan percaya yén kalawan pangwangunan sinambung tim, anu pamutahiran sinambung usaha, ka konsumén rojongan nyieun hareup hadé!

666