• panggero Rojongan 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

Urang nawarkeun COMPETITVE curtains, bantal, fabrics ...

parusahaan urang didirikan dina 2006, anu lokasina di Cina Port Kota --Ningbo. Ti ngadegna na geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta jualan tékstil imah. Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan jeung pagawe pikeun cut make jeung pak ...

3D embossed flannel throw blanket

With new year 2022 is coming , we design some new throw blankets , They are 3D embossed with Geometric designs , base fabric is 280gsm flannel fleece , soft hand feeling , warm and comfortable . The geometric design is fashion and expert . Colors are selectable , white , cream , grey , silver , c...
3D embossed flannel throw blanket

Double sided filled jacquard for curtain ...

Virus is still spreading , however it doesn’t influence our designs to go forward for creating new designs . Attached design is double sided filled jacquard . Mainly for curtains and beddings . The jacquard is very soft handfeeling because inside is 80gsm PP filling weaves together . It is more b...
Double sided filled jacquard for curtain and bedding

Subject : Window jacquard curtain manufac...

Béda Jinis Jacquards sok saé pikeun hiasan bumi, khususna pikeun tirai sareng bantal jandéla. Fty kami ngagaduhan langkung ti 500 desain jacquard anu béda pikeun pilihan anjeun. Sareng kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman pikeun hiasan siap na. Jacquard bertekstur, anyaman blackou ...
Judul: Produsén tirai jacquard jandela

Panél tirai hideung

Pasar tina panel tirai pinuh pisan, tapi tirai lampu hideung sok alus pikeun hiasan bumi. Desain saderhana, beurat langkung beurat, handfeeling anu saé, hasilna gantung anu saé, pemadaman hideung, éta cocog sareng kabutuhan pelanggan. Tingali poto na, éta intan jacquard de ...
Panél tirai hideung

Subjék: Dicetak bantal kanvas anyaman

Desain anu dicitak masih populér pisan dina hiasan bumi. Kami ngagaduhan desain elegan, desain sato, desain pepelakan, desain laut, ogé langkung seueur desain anu dicitak ku pelanggan. Ukuran normal 18 "x18" atanapi 20'x20 "kalayan boneka PP lemes. Lawon dasar kami didamel nganggo microfiber, ...
Subjék: Dicetak bantal kanvas anyaman