• panggero Rojongan 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

Urang nawarkeun COMPETITVE curtains, bantal, fabrics ...

parusahaan urang didirikan dina 2006, anu lokasina di Cina Port Kota --Ningbo. Ti ngadegna na geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta jualan tékstil imah. Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan jeung pagawe pikeun cut make jeung pak ...

Judul: Panel tirai hideung

Tirai hideung kalayan lawon tina buludru Holland 210gsm, embossing géométri listrik, desain klasik, tampilan mewah, panangan lemes sareng gantung lempeng. Ukuran 37 "x84" 2 pk sareng 52 "x84" tunggal, grommets, sababaraha warna, saé kanggo ruang tamu sareng kamar. Kanggo panutup tirai langkung resep ...
Judul: Panel tirai hideung

Bantal korsi buleud

Round seat cushion is super popular in the market , our orders are already till middle Aug . , Are you interested in that ?   It is 210gsm holland velvet base , with 270g PP filling , 19 pleats , air pressed pack , we have our color book of 60 colors for your selection , price is $2.60/pc F...
Bantal korsi buleud

Bahan tambihan

Due to oil and metal are increasing sharply after CNY , Our home textile materials are increasing a lot compare with before CNY . In 2 weeks , it is about 15-20% up .   As you know , home textile exporting are within small gross margin , so material increasing bring a big difficult for manu...
Bahan tambihan

Judul: Wilujeng Taun énggal Cina!

Wilujeng Taun énggal Cina "OX", Hoyong unggal réréncangan Cina ngagaduhan liburan anu pikaresepeun, damai sareng bahagia! Hatur nuhun pisan pikeun anjeun anu ngadukung kana Tékstil Kaséhatan dina taun "Mouse" sareng ngarepkeun kasempetan bisnis anu saé ti anjeun dina Taun Anyar "OX". Kami bakal tetep fokus dina Home Tekstil curta ...
Judul: Wilujeng Taun énggal Cina!

Hiasan bumi acara tirai anu saé

Naha anjeun hoyong bumi anjeun dihias kalayan saé, raoseun sareng pikaresepeun? Kami gaduh koleksi séri tirai anu saé anu ngahias bumi anjeun salaku perabotan. Tirai kami didamel tina poli / katun alam bertekstur alami, kalayan télél warna anu bentrok. Jambel didaptarkeun di duanana si ...
Hiasan bumi acara tirai anu saé