• panggero Rojongan 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

Urang nawarkeun COMPETITVE curtains, bantal, fabrics ...

parusahaan urang didirikan dina 2006, anu lokasina di Cina Port Kota --Ningbo. Ti ngadegna na geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta jualan tékstil imah. Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan jeung pagawe pikeun cut make jeung pak ...

Panél tirai hideung

Pasar tina panel tirai pinuh pisan, tapi tirai lampu hideung sok alus pikeun hiasan bumi. Desain saderhana, beurat langkung beurat, handfeeling anu saé, hasilna gantung anu saé, pemadaman hideung, éta cocog sareng kabutuhan pelanggan. Tingali poto na, éta intan jacquard de ...
Panél tirai hideung

Subjék: Dicetak bantal kanvas anyaman

Desain anu dicitak masih populér pisan dina hiasan bumi. Kami ngagaduhan desain elegan, desain sato, desain pepelakan, desain laut, ogé langkung seueur desain anu dicitak ku pelanggan. Ukuran normal 18 "x18" atanapi 20'x20 "kalayan boneka PP lemes. Lawon dasar kami didamel nganggo microfiber, ...
Subjék: Dicetak bantal kanvas anyaman

Judul: Panel tirai hideung

Tirai hideung kalayan lawon tina buludru Holland 210gsm, embossing géométri listrik, desain klasik, tampilan mewah, panangan lemes sareng gantung lempeng. Ukuran 37 "x84" 2 pk sareng 52 "x84" tunggal, grommets, sababaraha warna, saé kanggo ruang tamu sareng kamar. Kanggo panutup tirai langkung resep ...
Judul: Panel tirai hideung

Bantal korsi buleud

Round seat cushion is super popular in the market , our orders are already till middle Aug . , Are you interested in that ?   It is 210gsm holland velvet base , with 270g PP filling , 19 pleats , air pressed pack , we have our color book of 60 colors for your selection , price is $2.60/pc F...
Bantal korsi buleud

Bahan tambihan

Due to oil and metal are increasing sharply after CNY , Our home textile materials are increasing a lot compare with before CNY . In 2 weeks , it is about 15-20% up .   As you know , home textile exporting are within small gross margin , so material increasing bring a big difficult for manu...
Bahan tambihan