• Call Mbështetje 0.086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

Ne ofrojmë competitve perde, jastëkët, pëlhurat ...

Kompania jonë është themeluar në vitin 2006, është e vendosur në kinezisht Port qytetit --Ningbo. Nga themelimi i saj ka qenë e angazhuar në zhvillimin dhe shitjen e tekstileve në shtëpi. Ne kemi vet linjë tona të prodhimit dhe punëtorët për make prerë dhe paketë ...

We are curtain and cushion specialist

We are curtain and cushion specialist . We are arranging new designs very hard , Each month can be more than 30–50 new designs . We are putting few in the website and others we can send you by PPTs for better selection . Market is weak for most countries right now , our company are quoting ...
We are curtain and cushion specialist

3D embossed flannel throw blanket

With new year 2022 is coming , we design some new throw blankets , They are 3D embossed with Geometric designs , base fabric is 280gsm flannel fleece , soft hand feeling , warm and comfortable . The geometric design is fashion and expert . Colors are selectable , white , cream , grey , silver , c...
3D embossed flannel throw blanket

Double sided filled jacquard for curtain ...

Virus is still spreading , however it doesn’t influence our designs to go forward for creating new designs . Attached design is double sided filled jacquard . Mainly for curtains and beddings . The jacquard is very soft handfeeling because inside is 80gsm PP filling weaves together . It is more b...
Double sided filled jacquard for curtain and bedding

Subject : Window jacquard curtain manufac...

Llojet e ndryshme të Jacquards janë gjithmonë të mira për dekorimin e shtëpisë, veçanërisht për perdet dhe jastëkët e dritareve. Fty jonë ka më shumë se 500 modele të ndryshme të jacquard për zgjedhjen tuaj. Dhe ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë për dekorimet e saj të gatshme. Jacquard me teksturë, e endur blackou ...
Tema: Prodhuesi i perdes së xhakartit të dritares

Panele perde të mbyllura

Tregu i panelit të perdes është shumë i mbushur, megjithatë perdet e mbyllura janë gjithmonë të mira për dekorimin e shtëpisë. Dizajn i thjeshtë, peshë më e madhe, ndjenjë e mirë e dorës, rezultat i mirë i varjes, përfundim i ndërprerjes, Ai përputhet me shumicën e kërkesave të klientit. Shihni foton, është diamant jacquard de ...
Panele perde të mbyllura