• поддршка повик 0086-13586821262

Профил на компанијата

Нашата компанија е основана во 2006 година, се наоѓа во кинескиот град Порт ------ Ningbo. Од своето основање е посветена на развој и продажба на домашен текстил. Ние имаме сопствена линија за производство и работници за намалување марка и пакет.

 Со текот на годините на бизнисот на компанијата покажуваат тренд на развој добри, имаат добар углед во клиенти, компанијата отсекогаш бил духот на "прв клиент, сервисот" цел, се фокусира на побарувачката на пазарот, изгледа далеку напред на иднината, создаде вредност за клиенти и нас самите.

Главните производи на компанијата се завеси, перници, ќебиња, кревет производи итн. Сега имаме здравје формула за производство на здрави производи. На производи се извезуваат во многу земји и региони, и имаат воспоставено долгорочна соработка односи со голем број клиенти. Компанијата секогаш се придржуваат да им обезбеди на клиентите со повеќе атрактивни производи и услуги, повеќе одличен квалитет да победи интересна и добра продажба на клиентите во нивниот пазар.

Компанијата верува дека со континуирана изградба на целиот тим, континуирано подобрување на претпријатија, поддршка на клиентите за да се создаде подобра иднина!

666