• поддршка повик 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

НУДИМЕ competitve завеси, перници, материјали ...

Нашата компанија е основана во 2006 година, се наоѓа во кинескиот град Порт --Ningbo. Од своето основање е посветена на развој и продажба на домашен текстил. Ние имаме сопствена линија за производство и работници за намалување марка и пакет ...

We are curtain and cushion specialist

We are curtain and cushion specialist . We are arranging new designs very hard , Each month can be more than 30–50 new designs . We are putting few in the website and others we can send you by PPTs for better selection . Market is weak for most countries right now , our company are quoting ...
We are curtain and cushion specialist

3D embossed flannel throw blanket

With new year 2022 is coming , we design some new throw blankets , They are 3D embossed with Geometric designs , base fabric is 280gsm flannel fleece , soft hand feeling , warm and comfortable . The geometric design is fashion and expert . Colors are selectable , white , cream , grey , silver , c...
3D embossed flannel throw blanket

Double sided filled jacquard for curtain ...

Virus is still spreading , however it doesn’t influence our designs to go forward for creating new designs . Attached design is double sided filled jacquard . Mainly for curtains and beddings . The jacquard is very soft handfeeling because inside is 80gsm PP filling weaves together . It is more b...
Double sided filled jacquard for curtain and bedding

Subject : Window jacquard curtain manufac...

Различни видови Jacакарди се секогаш добри за украсување на домот, особено за завеси и перници за прозорци. Нашата фити има повеќе од 500 различни дизајни на жаккард за вашиот избор. И имаме повеќе од 10 години искуство за готови украси. Textакард со текстура, ткаен црно ...
Предмет: Производител на завеси од acакард на прозорци

Панели за завеси за затемнување

Пазарот на панели за завеси е многу полн, но завесите за затемнување се секогаш добри за украсување на домот. Едноставен дизајн, поголема тежина, убаво чувство за рака, добар резултат на виси, завршување на затемнување, одговара на повеќето барања на клиентите. Погледнете ја фотографијата, тоа е дијамантски acакард де ...
Панели за завеси за затемнување