• telpon Support 0086-13586821262

Gambar Company

Our company iki diadegaké ing taun 2006, dumunung ing Cina Port City ------ Ningbo. Saka diadegaké wis setya kanggo pangembangan lan dodolan tekstil ngarep. We kudu baris produksi dhewe lan buruh kanggo Cut make lan Pack.

 Swara taun bisnis perusahaan nuduhake gaya pembangunan apik, duwe reputasi apik ing pelanggan, perusahaan wis mesthi wis semangat "customer pisanan, layanan pisanan" waé, fokus ing pasar dikarepake, katon adoh ahead saka mangsa, nggawe Nilai kanggo pelanggan lan dhéwé.

produk utama perusahaan sing angin, bantal, selimut, produk amben etc. Saiki kita kudu rumus kesehatan kanggo ngasilaké produk Sehat. Produk wis diekspor kanggo akèh negara lan wilayah, lan wis mantep long-term sesambetan pengusaha karo akeh pelanggan. Perusahaan tansah bakal kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk liyane atraktif lan layanan, luwih banget kualitas kanggo menang menarik lan apik sales pelanggan 'ing pasar.

perusahaan pracaya karo construction dadi tim, asil dandan dadi Enterprises, kanggo pelanggan support kanggo nggawe mangsa luwih!

666