• telpon Support 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

We offer COMPETITVE angin, bantal, rasukan ...

Our company iki diadegaké ing taun 2006, dumunung ing Cina Port City --Ningbo. Saka diadegaké wis setya kanggo pangembangan lan dodolan tekstil ngarep. We kudu baris produksi dhewe lan buruh kanggo Cut make lan Pack ...

Subjek: Bantal kanvas tenunan sing dicithak

Desain cetakan isih misuwur banget ing dekorasi omah. Kita duwe desain elegan, desain kewan, desain tanduran, desain samodra, uga luwih akeh desain cetak sing dijaluk karo pelanggan. Ukuran normal 18 "x18" utawa 20'x20 "kanthi isian PP alus. Kain dasar kita digawe nganggo microfiber, ...
Subjek: Bantal kanvas tenunan sing dicithak

Subyek: Panel tirai cemeng

Tirai ireng kanthi kain saka beludru Holland 210gsm, embossing geometri listrik, desain klasik, tampilan mewah, genggeman alus lan gantung lurus. Ukuran 37 "x84" 2 pk lan 52 "x84", grommet, macem-macem warna, apik kanggo ruang tamu lan kamar turu. Kanggo panel langsir sing luwih kasengsem ...
Subyek: Panel tirai cemeng

Bantal kursi bunder

Round seat cushion is super popular in the market , our orders are already till middle Aug . , Are you interested in that ?   It is 210gsm holland velvet base , with 270g PP filling , 19 pleats , air pressed pack , we have our color book of 60 colors for your selection , price is $2.60/pc F...
Bantal kursi bunder

Bahan tambah akeh

Due to oil and metal are increasing sharply after CNY , Our home textile materials are increasing a lot compare with before CNY . In 2 weeks , it is about 15-20% up .   As you know , home textile exporting are within small gross margin , so material increasing bring a big difficult for manu...
Bahan tambah akeh

Subjek: Sugeng Warsa Enggal Cina!

Sugeng Enggal Cina "OX", Muga-muga kabeh kanca Tionghoa duwe preinan sing nyenengake, tentrem lan bahagia! Matur suwun sanget kanggo dhukungan kanggo Tekstil Kesehatan ing taun "Mouse" lan ngarepake kemungkinan bisnis sing apik saka sampeyan ing Taun Anyar "OX". Kita bakal terus fokus ing Tekstil Ngarep curta ...
Subjek: Sugeng Warsa Enggal Cina!