• telpon Support 0086-13586821262
  • 9389768
  • 9396157
  • 9386020
  • 9392184

We offer COMPETITVE angin, bantal, rasukan ...

Our company iki diadegaké ing taun 2006, dumunung ing Cina Port City --Ningbo. Saka diadegaké wis setya kanggo pangembangan lan dodolan tekstil ngarep. We kudu baris produksi dhewe lan buruh kanggo Cut make lan Pack ...

Double sided filled jacquard for curtain ...

Virus is still spreading , however it doesn’t influence our designs to go forward for creating new designs . Attached design is double sided filled jacquard . Mainly for curtains and beddings . The jacquard is very soft handfeeling because inside is 80gsm PP filling weaves together . It is more b...
Double sided filled jacquard for curtain and bedding

Subject : Window jacquard curtain manufac...

Jinis Jacquards sing beda-beda mesthi apik kanggo dekorasi omah, utamane kanggo tirai jendela lan bantal. Fty duwe luwih saka 500 desain jacquard sing beda kanggo pilihan sampeyan. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo dekorasi sing wis digawe siap. Jacquard bertekstur, anyaman ...
Subjek: Pabrik tirai jacquard jendhela

Panel tirai cemeng

Pasar panel tirai kebak banget, nanging langsir cemeng mesthi apik kanggo dekorasi omah. Desain sederhana, bobote luwih abot, handfeeling sing apik, asil gantung sing apik, pagawean pemadaman, cocog karo kebutuhan pelanggan. Ndeleng potret, iku intan jacquard de ...
Panel tirai cemeng

Subjek: Bantal kanvas tenunan sing dicithak

Desain cetakan isih misuwur banget ing dekorasi omah. Kita duwe desain elegan, desain kewan, desain tanduran, desain samodra, uga luwih akeh desain cetak sing dijaluk karo pelanggan. Ukuran normal 18 "x18" utawa 20'x20 "kanthi isian PP alus. Kain dasar kita digawe nganggo microfiber, ...
Subjek: Bantal kanvas tenunan sing dicithak

Subyek: Panel tirai cemeng

Tirai ireng kanthi kain saka beludru Holland 210gsm, embossing geometri listrik, desain klasik, tampilan mewah, genggeman alus lan gantung lurus. Ukuran 37 "x84" 2 pk lan 52 "x84", grommet, macem-macem warna, apik kanggo ruang tamu lan kamar turu. Kanggo panel langsir sing luwih kasengsem ...
Subyek: Panel tirai cemeng